Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.

Contact

Neem contact op met onze vestiging of maak direct een afspraak via het onderstaande formulier. Download hier alvast de gezondheidsvragenlijst en neem deze mee naar uw eerste afspraak!

Mondzorg Brabant

Wij zijn nu gesloten

  • Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur
  • (Zaterdag alleen voor reparatie van uw kunstgebit)

Dr Struyckenplein 67-68 Breda

Goed bereikbaar met het OV of eigen vervoer

Indien u van plan bent om met het OV (Openbaar Vervoer) naar onze praktijk te komen, dan is dat geen enkel probleem. Onze praktijk is namelijk goed én snel bereikbaar met het OV. Pal voor de deur is er een bushalte zodat u onze praktijk makkelijk kan vinden. Met Arriva Bus 115 richting Zundert of Arriva Bus 4 richting Princenhage Woonboulevard arriveert u gemakkelijk bij Mondzorg Brabant. Op de website 9292.nl plant u gemakkelijk uw reis naar onze praktijk.

Bent u van plan om met de fiets te komen? Naast onze praktijk zijn diverse fiets-aanleunbeugels geplaatst zodat u uw fiets hier gemakkelijk kan stallen voor een bezoek aan onze praktijk.

Indien u met de auto komt, adviseren wij u om uw auto te parkeren op de grote parkeerplaats aan de overzijde van onze praktijk. U kunt hier gemakkelijk uw auto gratis parkeren terwijl u bij ons in de praktijk wordt behandeld.

Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 124 beoordelingen
js_loader