Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.

Anti-snurkoplossing

Anti-snurkoplossing: de Silensor

Veel snurken kan vervelend zijn. Niet alleen voor uzelf maar ook voor uw eventuele partner of andere leden van uw gezin. Maar gelukkig is daar tegenwoordig relatief eenvoudig wat aan te doen. Hiervoor bent u bij Mondzorg Brabant aan het juiste adres. Wij kunnen een anti-snurkplaat aanmeten, de Silensor. Een wereld van verschil waar u zelf, maar ook uw omgeving blij van zult worden.

Snurken kan verschillende oorzaken hebben maar heeft voornamelijk te maken met een vernauwing van uw luchtwegen. Dat zorgt ervoor dat ingeademde lucht de zachte weefsels van uw mond en keelholte doen trillen. Dit zorgt voor een lawaai. We kunnen dit gelukkig voor u oplossen en hebben inmiddels honderden patiënten geholpen met deze oplossing. Onze tandartsen in Breda staan graag voor u klaar!

De silensor is een zogenoemde anti-snurkplaat. Deze wordt specifiek op maat gemaakt. Hiervoor wordt eerst uw kaak opgemeten, zodat de snurkbeugel precies op uw mond en gebit kan worden afgesteld. Door de platen in de boven- en onderkaak, wordt de onderkaak iets nog voren gebracht door de beugel. Hierdoor verwijdt de keelholte zicht en neemt de snelheid van de ingeademde lucht af. Dit zorgt voor een sterke reductie van de geluidssterkte van het in- en uitademen. De onderkaak kan met de beugel in nog comfortabel worden bewogen zodat irritatie tot een minimum wordt beperkt.

Wilt u meer weten over de anti-snurk oplossing van Mondzorg Brabant? Neem dan vandaag nog contact met ons op!Mondzorg Brabant

21