Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.

Spoedhulp: 076 78 511 50

Tandarts Breda voor spoed- en pijngevallen

Pijn aan tanden, kiezen en/of het tandvlees wordt door veel mensen als de ergste pijn ervaren die er maar bestaat. In sommige gevallen is de pijn zó ondraaglijk dat u acuut hulp nodig hebt, de zogenaamde spoedhulp.

Mondzorg Brabant verzorgt als tandarts spoedeisende hulp in Breda wanneer u reeds bij ons patiënt bent.

U kunt (dan) met spoed bij ons terecht als er sprake is van:

  • Hevige nabloedingen na een tandheelkundige ingreep
  • Een ongeval waarbij uw gebit is beschadigd
  • Zeer ernstige kies- en tandpijn

Wanneer het mogelijk is, krijgt u in het geval van erge pijn of een ander spoedeisend probleem voorrang in onze tandartspraktijk in Breda.

Als u ’s ochtends vroeg contact opneemt, kunt u vaak nog dezelfde dag geholpen worden.

Door op onderstaande knop te klikken (of handmatig te bellen met 076 – 78 511 50) kunt u ons inschakelen indien u spoedhulp nodig hebt. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 17.00 uur.

Buiten de openingstijden in het weekend en op feestdagen kunt u uitsluitend voor (ernstige) spoedklachten contact opnemen met Dental365 via 085 – 018 94 65. 

Bent u geen patiënt van ons?

Neem in geval van ernstige (tand)pijn in eerste instantie contact op met uw eigen tandarts of waarnemer indien uw eigen tandarts afwezig is. Wordt u toch (eenmalig) door ons geholpen, dan dient er meteen te worden afgerekend.

Geen spoedklachten

Alhoewel onderstaande zaken als pijnlijk ervaren kunnen worden, worden ze niet als spoedgevallen gezien. Wij helpen u als tandarts in Breda graag tijdens reguliere openingsuren (9.00 – 17. 00 uur) bij:

  • Loszittende kronen en/of bruggen
  • Uitgevallen vullingen
  • Afgebroken tanden en/of kiezen
  • Matige pijnklachten

Twijfelt u of u in uw situatie met spoed een tandarts in Breda nodig heeft?

Neem dan (ook gewoon) contact op met Mondzorg Brabant. Wij informeren u graag verder en helpen u graag bij het verhelpen van uw probleem, al dan niet met spoed.

Spoed buiten openingstijden

Voor dringende pijnklachten is er buiten onze openingstijden een dienstdoende tandarts bereikbaar welke u kan raadplegen. Hiervoor belt u naar het algemene nummer van de praktijk en wordt u via deze weg doorverwezen naar de spoeddienst.

 

Blog

22 mei 2024
Tandheelkundige Mythen Ontkracht: De Waarheid Over Mondgezondheid

Mondgezondheid is een essentieel onderdeel van ons dagelijks welzijn, maar er bestaan veel misvattingen die kunnen leiden tot verkeerde gewoonten […]

Lees het artikel
26 april 2024
Orale Piercings: Risico voor Mondgezondheid?

Piercings kunnen een stijlvolle en persoonlijke uitdrukking zijn, maar wanneer ze in de mond worden geplaatst, zoals bij tong-, lip- […]

Lees het artikel
27 maart 2024
Waarom uw tanden Sealen?

Het beschermen van uw gebit tegen gaatjes is cruciaal voor een gezonde mondhygiëne. Tandartsen hebben een mooie manier om ons […]

Lees het artikel