Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.
Anti-snurkoplossing

Snurken

Hele relaties komen er onder druk door te staan: snurken. Het is een vervelend probleem waar u ook overdag last van kunt hebben doordat u minder van uw nachtrust hebt kunnen genieten en daardoor overdag minder fit bent. Een goede oplossing kan uw algehele leven aanzienlijk verbeteren en gelukkig hebben wij in onze tandartsenpraktijk in Breda een uitstekende oplossing voor uw gesnurk: de anti snurk beugel!

Anti snurk beugel Breda

Onze oplossing voor de problemen die u ondervindt vanwege het snurken is onze anti snurk beugel, de Silensor. Snurken wordt veroorzaakt doordat de luchtwegen vernauwd zijn. Wanneer u slaapt laat de ingeademde lucht de zachte weefsels van uw mond of keelholte trillen. Deze trillingen zorgen voor geluid: het welbekende snurken.

De anti snurk beugel die u in onze tandartsenpraktijk in Breda kan laten aanmeten bestaat uit twee transparante plaatjes die in de boven- en onderkaak geplaatst worden tijdens het slapen. Deze plaatjes zorgen ervoor dat de onderkaak naar voren wordt gebracht, waardoor de keelholte zich verwijdt. De snelheid van de ingeademde lucht neemt hierdoor af en zodoende dus ook de geluidssterkte van het snurken. Van het welkende ‘bomen omzagen’ naar een fluisterstille ademhaling.

De Silensor wordt afgesteld op uw eigen kaak zodat deze naadloos aansluit op uw gebit en u geen last zult ondervinden tijdens het dragen van de anti snurk beugel. De comfortabele oplossing zorgt ervoor dat u uw onderkaak gewoon kunt blijven bewegen tijdens uw slaap. Middenin de nacht wakker worden van een onprettig gevoel in uw mond is er met de anti snurk beugel dan ook niet bij.

Maak via onderstaande knop snel een afspraak om uw kaak te laten opmeten door onze specialisten in onze tandartsenpraktijk in Breda. Na het opmeten van uw kaak zullen zij de anti snurk beugel voor u ontwikkelen zodat u en uw eventuele partner weer kunnen genieten van een welverdiende nachtrust!

Maak een afspraak

21