Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.
Anti-snurkoplossing

Snurken

Hele relaties komen er onder druk door te staan: snurken. Het is een vervelend probleem waar u ook overdag last van kunt hebben doordat u minder van uw nachtrust hebt kunnen genieten en daardoor overdag minder fit bent. Een goede oplossing kan uw algehele leven aanzienlijk verbeteren en gelukkig hebben wij in onze tandartsenpraktijk in Breda een uitstekende oplossing voor uw gesnurk: de anti snurk beugel!

Anti snurk beugel Breda

Onze oplossing voor de problemen die u ondervindt vanwege het snurken is onze anti snurk beugel, de Silensor. Snurken wordt veroorzaakt doordat de luchtwegen vernauwd zijn. Wanneer u slaapt laat de ingeademde lucht de zachte weefsels van uw mond of keelholte trillen. Deze trillingen zorgen voor geluid: het welbekende snurken.

De anti snurk beugel die u in onze tandartsenpraktijk in Breda kan laten aanmeten bestaat uit twee transparante plaatjes die in de boven- en onderkaak geplaatst worden tijdens het slapen. Deze plaatjes zorgen ervoor dat de onderkaak naar voren wordt gebracht, waardoor de keelholte zich verwijdt. De snelheid van de ingeademde lucht neemt hierdoor af en zodoende dus ook de geluidssterkte van het snurken. Van het welkende ‘bomen omzagen’ naar een fluisterstille ademhaling.

De Silensor wordt afgesteld op uw eigen kaak zodat deze naadloos aansluit op uw gebit en u geen last zult ondervinden tijdens het dragen van de anti snurk beugel. De comfortabele oplossing zorgt ervoor dat u uw onderkaak gewoon kunt blijven bewegen tijdens uw slaap. Middenin de nacht wakker worden van een onprettig gevoel in uw mond is er met de anti snurk beugel dan ook niet bij.

Maak via onderstaande knop snel een afspraak om uw kaak te laten opmeten door onze specialisten in onze tandartsenpraktijk in Breda. Na het opmeten van uw kaak zullen zij de anti snurk beugel voor u ontwikkelen zodat u en uw eventuele partner weer kunnen genieten van een welverdiende nachtrust!

Maak een afspraak

20

U bent van ons gewend dat uw gezondheid de hoogste prioriteit heeft.
In verband met het corona virus hebben wij daarom besloten om per direct alleen nog acute zorg te verlenen.
Wij zijn dagelijks bereikbaar van 9:00 tot 17:00.

Afspraken voor niet acute behandelingen worden tot nader order uitgesteld. Wij nemen zo spoedig contact met u op om een nieuwe afspraak te plannen.

Deze maatregel is tenminste van kracht tot maandag 6 april 2020.

Bij acute zorg verzoeken wij u eerst telefonisch contact met ons op te nemen en niet zomaar naar de praktijk te komen. Onder acute zorg word verstaan:

  • Behandeling van bestaande of nieuwe patiënten met heftige pijn, trauma, nabloeding of acute ontsteking
  • Reparatie van gebroken gebitsprothese

 

Mocht u symptomen van het coronavirus hebben en een acute tandheelkundige klacht:
Neem dan eerst contact op met de praktijk en kom niet zelfstandig naar de praktijk i.v.m. het voorkomen van verdere verspreiding van het coronavirus.
Wij zullen u over de verdere ontwikkelingen blijven informeren.

Team Mondzorg Brabant

Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 34 beoordelingen