Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.
Tanden bleken Breda

Bleken van gezonde tanden

Naarmate we ouder worden verkleurt ons gebit. Boosdoeners zijn onder meer thee, koffie, rode wijn en tabak. Ze zorgen voor verkleuring van de tanden en kiezen. Optisch niet het allermooiste gezicht.

Met de nieuwste tand-bleek-technieken is het mogelijk om uw tanden en kiezen een aantal tinten lichter te maken. U hoeft zich niet langer te schamen voor verkleurde tanden en kunt weer breeduit lachen.

In onze tandartsenpraktijk in Breda hebben we alle tandheelkundige zorg die een mens nodig kan hebben ondergebracht onder één dak en uw tanden bleken kan dus gewoon in onze vestiging in Breda. Maak hier direct online een afspraak met onze specialisten om uw tanden te laten bleken of bel ons snel op 076 – 78 511 50 om met één van onze medewerkers van onze tandartspraktijk in Breda te spreken!

Tanden bleken Breda

Een hagelwit gebit en een brede glimlach. Hoe vaak zien we het wel niet op tv en in tijdschriften? Alhoewel fotobewerking daarbij vaak ook een rol speelt, is het middels het bleken van de tanden prima voor elkaar te krijgen, zo’n stralend wit gebit.

Dankzij onze specialisaties en de nieuwste apparatuur is het bij Mondzorg Brabant in Breda mogelijk uw tanden te laten bleken tot vele tinten lichter. Zodat u wél weer breeduit lachend op de familiefoto kunt verschijnen en u niet langer hoeft te schamen voor uw verkleurde gebit door toedoen van thee, koffie en andere bekende boosdoeners

De meest effectieve en populairste methode om tanden te bleken is bleken met behulp van bleeklepels met gel. Al na 2 weken is er zichtbaar resultaat en met de juiste zorg blijft het resultaat lange tijd in optimale conditie. De ingreep is pijnloos en (afhankelijk van het aantal tinten lichter dat u uw tanden en kiezen wilt hebben) kort. Bovendien kost het laten bleken van uw tanden in onze praktijk in Breda absoluut niet de hoofdprijs zoals veel mensen op voorhand denken als het om tanden bleken gaat. We vertellen u er graag alles over tijdens het intakegesprek in ons tandheelkundig centrum in Breda.

Maak via de knop direct een afspraak met onze specialisten en profiteer binnen enkele weken al van een stralende witte glimlach!