Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.
13 november 2020

Een stralende lach met witte tanden

Je ziet het nu eigenlijk overal: in reclames, op tv, internet en op straat. Mensen hebben prachtige, witte tanden. Vroeger was het laten bleken van je tanden toch wel een grote stap om te doen, maar tegenwoordig is het helemaal ingeburgerd. En waarom ook niet!  

Meer zelfvertrouwen

Je tanden krijgen een gele kleur door onze voeding. Thee, koffie en andere voedingsmiddelen zorgen voor aanslag op je tanden die je er niet gemakkelijk af kunt poetsen. Er zijn uiteraard wel speciale tandpasta’s die wat meer schuurmiddel bevatten waardoor je deze aanslag een beetje kunt wegpoetsen. Hiervoor moet je echter wel geduld hebben, want dit is een langdurig proces. Een stralende lach met mooie, witte tanden zorgt voor meer zelfvertrouwen. Hierdoor durf je meer te lachen en dat kunnen we in deze tijd allemaal wel gebruiken. Daarbij is het bleken van je tanden een simpele en vooral pijnvrije behandeling. Dus waarom zou je het niet doen!  

Wat zijn de mogelijkheden

Als je weer breeduit wilt lachen kunnen wij je tanden een aantal tinten lichter maken. Dat is heel gemakkelijk en zoals we al vertelden, helemaal pijnvrij. De meest effectieve methode is het bleken met behulp van bleeklepels met gel. De gel zorgt ervoor dat je tanden witter worden. Hoelang de behandeling duurt is afhankelijk van hoeveel tinten lichter je je tanden wilt laten worden. Na twee weken is er al zichtbaar resultaat. Met goede nazorg blijft het resultaat lange tijd zichtbaar.  

Ga voor die tandpasta smile!

Wil je graag die stralende tandpasta smile die bekende acteurs en presentatrices ook hebben, dat kan! Ook voor de prijs hoef je het niet te laten. Wil je graag meer weten over de kosten en de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze assistentes en zij helpen je graag verder.