Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.

Esthetiek

Esthetische tandheelkunde Breda

Tandheelkunde valt onder te verdelen in grofweg twee categorieën: ingrepen die nodig zijn voor het correct functioneren van uw tanden en kiezen en cosmetische ingrepen, ook wel esthetische tandheelkunde genoemd. Stel dat u geen enkele problemen ondervindt rondom uw gebit. U kunt alles eten wat u wilt, een glas ijskoud water doet geen pijn aan uw tanden en kiezen. Uw gebit is in goede conditie en u heeft ook geen last van uw tandvlees. En toch bent u niet blij met uw gebit. Omdat er een hoekje van een tand af is bijvoorbeeld of omdat door toedoen van thee, koffie, rode wijn en/of tabak een verkleuring van het gebit is opgetreden. Bij elke lach slaat u uit schaamte uw hand voor uw mond en op geen enkele foto bent u te vinden met een breed uitgemeten glimlach. Esthetische tandheelkunde kan dan de oplossing betekenen en in onze tandartsenpraktijk in Breda hebben we alle specialisaties rondom cosmetische tandheelkunde onder één dak.

Klik hieronder snel op de knop om aan afspraak te maken met onze specialisten voor een esthetische tandheelkundige ingreep in onze praktijk in Breda!

Esthetische tandheelkunde: alles is mogelijk

Doordat wij in onze tandartsenpraktijk in Breda alle specialisaties onder één dak hebben ondergebracht kunnen we u met alle zaken rondom esthetische tandheelkunde bijstaan. Denk dan bijvoorbeeld aan:

  • Tandkleurige vullingen, inlays en kronen
  • Tanden bleken: het witter maken van tanden
  • Orthodontie: het rechtzetten van tanden
  • Facings: een opzetstukje dat helpt bij scheve tanden, een spleetje tussen de tanden of een tand waar een hoekje af is

Middels bovenstaande en andere tandheelkundige specialisaties kunnen wij uw gebit verfraaien zodat u niet langer uw mond gesloten hoeft te houden op de jaarlijkse familiefoto en ook zonder enige vorm van schaamte breeduit kunt lachen om een goede grap. Voor praktisch elk probleem is wel een oplossing en wij helpen u in onze tandartspraktijk in Breda graag met het vinden van de juiste esthetische ingreep rondom uw probleem.

Maak hier direct online een afspraak met onze esthetische tandheelkundige specialisten of bel ons op 077 – 78 511 50 om met één van onze medewerkers in onze vestiging in Breda een telefonische afspraak in te plannen!

Mondzorg Brabant

21