Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.

Kunstgebit Etten-Leur

Kunstgebit Etten-Leur

Mondzorg Brabant: voor een kunstgebit in Etten-Leur

Heb je problemen met je tanden en kiezen? Moeten er een aantal verwijderd worden of zijn er tanden uitgevallen? Dan is een kunstgebit vaak een goede oplossing. Voor het aanmeten en plaatsen van een kunstgebit in Etten-Leur ben je bij Mondzorg Brabant aan het juiste adres. Wij zijn zeer ervaren en begeleiden je gedurende het hele traject.

Het juiste kunstgebit in Etten-Leur

Het aanmeten van een kunstgebit moet zorgvuldig gedaan worden. Bij Mondzorg Brabant hebben wij veel ervaring in het plaatsen van een gebitsprothese. Samen gaan we het traject aan en zorgen ervoor dat alles perfect verloopt. Onze tandartsen zorgen ervoor dat het kunstgebit goed past en eruit ziet als je eerdere tanden en kiezen.

Een stralende glimlach

Het laten aanmeten van een kunstgebit in Etten-Leur is voor veel mensen een grote stap. Maar heel veel mensen hebben een kunstgebit en ervaren het als heel positief. Dankzij een gebitsprothese krijg je je stralende glimlach terug en kun je weer vrij praten en eten. Daarom begeleiden wij onze cliënten tijdens het hele proces en leggen alles uit. Op die manier ontstaan er geen onduidelijkheden of angsten.

Een goede gebitsprothese

Een goede gebitsprothese sluit mooi aan in de mond en veroorzaakt geen pijn. Het is daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat de prothese op de juiste manier wordt aangemeten. Er wordt een afdruk gemaakt van uw mond en eventuele resterende tanden en kiezen worden getrokken. Hierna heeft de mond een herstelperiode nodig en zorgen wij voor een noodprothese om deze tijd te overbruggen. In de eerste periode na het plaatsen van de prothese kun je wat ongemakken ervaren. Wij helpen daarbij door het kunstgebit in Etten-Leur aan te passen en ervoor te zorgen dat deze steeds beter aansluit op je mond.

Een afspraak maken

Wil jij een kunstgebit in Etten-Leur laten plaatsen of heb je vragen over het aanmeten hiervan? Neem contact met ons op. Wij beantwoorden met veel plezier alle vragen of maken gelijk een afspraak. Maar ook voor het aanmeten van andere protheses zoals een klikgebit, implantaten, facings of kroon- en brugwerk staan we voor je klaar.

Mondzorg Brabant

21