Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.

Kunstgebit Oosterhout

Kunstgebit Oosterhout

Mondzorg Brabant: voor een kunstgebit in Oosterhout

Ervaar je problemen met je tanden of kiezen, en is een gebitsprothese de enige oplossing? Kom langs bij Mondzorg Brabant, wij zijn de kunstgebit specialist in Oosterhout. Onze tandarts hebben heel veel ervaring in het aanmeten en plaatsen van diverse gebitsprotheses. Wij kunnen ervoor zorgen dat je pijnloos kunt praten, eten en lachen!

Kunstgebit aanmeten

Onze tandartsen zijn specialisten in het aanmeten van een kunstgebit in Oosterhout. Wij begeleiden onze cliënten tijdens het hele traject. Eerst wordt er een afdruk van de mond gemaakt zodat het kunstgebit mooi aansluit wanneer deze gemaakt is. Na de afdruk moeten eventuele resterende tanden of kiezen getrokken worden. Na het trekken van de tanden of kiezen heeft je mond een herstelperiode nodig. Om ervoor te zorgen dat je tijdens deze periode toch kunt eten en praten zorgen wij voor een noodprothese. Wanneer de herstelperiode is afgelopen wordt het kunstgebit geplaatst. Tijdens de eerste periode passen wij het kunstgebit regelmatig aan om drukplekken en pijn op te lossen en te voorkomen.

Periodieke controle bij een kunstgebit in Oosterhout

Veel mensen denken dat wanneer je een kunstgebit hebt, je niet meer op periodieke controle hoeft te komen bij de tandarts. Maar dit is niet waar. Een periodieke controle is bij een gebitsprothese heel belangrijk. Tijdens deze controles wordt de pasvorm van de prothese gecontroleerd en eventueel aangepast. Ook kunnen drukplekken eerder worden ontdekt en het veranderen van je kaak. Tijdens de controles kunnen problemen in de toekomst worden voorkomen. Ga met een kunstgebit dus ook altijd op periodieke controle en verzorg je kunstgebit dagelijks.

Meer informatie en een afspraak maken

Wil je graag meer informatie over een kunstgebit in Oosterhout of het aanmeten van andere gebitsprotheses? Bij Mondzorg Brabant helpen wij je graag. Naast onze expertise op het gebied van kunstgebitten, zijn onze tandartsen ook gespecialiseerd in andere protheses zoals: kroon- en brugwerk, facings, klikgebit of implantaten. Neem contact met ons op en wij beantwoorden al je vragen of maken gelijk een afspraak.

Mondzorg Brabant

21