Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.

Kunstgebit Roosendaal

Kunstgebit Roosendaal

Mondzorg Brabant: voor een kunstgebit in Roosendaal

Problemen in je mond kunnen heel pijnlijk zijn, maar gelukkig zijn er vele oplossingen. Een kunstgebit is een van die oplossingen, toch ervaren veel mensen hierbij een hele hoge drempel. Dit is niet nodig, dankzij een kunstgebit krijg je je stralende glimlach terug. Daarbij zorgt een gebitsprothese ervoor dat je weer vrij kunt praten en eten, zonder problemen. Laat je kunstgebit in Roosendaal aanmeten bij Mondzorg Brabant en ga voor die mooi lach.

Een kunstgebit aanmeten

Het correct aanmeten van een kunstgebit in Roosendaal is heel belangrijk. Om pijn en drukplekken in de mond te voorkomen moet een prothese op de juiste manier aangemeten en geplaatst worden. Onze tandarts zijn specialisten in het maken van protheses. Eerst wordt er een afdruk van de mond gemaakt, vervolgens worden eventuele resterende tanden en kiezen getrokken. Hierna heeft je mond een herstelperiode nodig waarin je een noodprothese krijgt. Dankzij deze noodprothese kun je in de tussentijd eten en praten. Na de herstelperiode wordt het kunstgebit geplaatst en aangepast waar dat nodig is om drukplekken en pijn te voorkomen.

Periodieke controle bij een gebitsprothese

De nazorg en het onderhoud is bij een kunstgebit heel belangrijk. Er wordt veel gedacht dat je met een kunstgebit niet meer op een periodieke controle hoeft te gaan, dit is niet waar. Ook bij een gebitsprothese is een periodieke controle heel belangrijk. Bij deze controle wordt de pasvorm van het gebit en de veranderingen in de kaak in de gaten gehouden. Wanneer het nodig is kunnen er dan aanpassingen gedaan worden voordat deze pijn en ongemakken veroorzaken.

Kunstgebit Roosendaal

De tandartsen bij Mondzorg Brabant zijn specialisten in het aanmeten en plaatsen van gebitsprotheses. Naast kunstgebitten plaatsen wij ook kroon- en brugwerk, facings, klikgebitten en implantaten. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van een kunstgebit in Roosendaal of andere gebitsprothese? Neem contact op met onze assistentes.

Mondzorg Brabant

21