Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.

Kunstgebit Zevenhuizen

Kunstgebit Zevenhuizen

Mondzorg Brabant

Wil jij ook weer breeduit lachen en zonder problemen eten en praten? Kies dan voor een kunstgebit. Wanneer je problemen met je kiezen of tanden hebt, is een kunstgebit vaak een goede oplossing. Voor het aanmeten en plaatsen van een kunstgebit in Zevenhuizen ben je bij Mondzorg Brabant aan het juiste adres. Onze tandartsen zijn specialisten op het gebied van gebitsprotheses.

Kunstgebit aanmeten

Het aanmeten en plaatsen van een kunstgebit is een heel traject. Tijdens dit traject wordt je door de tandartsen van Mondzorg Brabant begeleidt. Door de juiste begeleiding voorkomen we problemen en angst. Wij zorgen ervoor dat het kunstgebit perfect aansluit in je mond en de kleur van het gebit lijkt op die van je eigen tanden. Wij zorgen voor een stralende glimlach. Zodat u met vertrouwen de wereld in kijkt.

Periodieke controle

Wanneer je een kunstgebit hebt is de periodieke controle heel belangrijk. Het is niet algemeen bekend dat je nog steeds op periodieke controle moet komen wanneer je een kunstgebit hebt. Dit is echter wel noodzakelijk. Een kunstgebit in Zevenhuizen moet minimaal 1x per jaar nagekeken worden door de tandarts. Tijdens de periodieke controle wordt het kunstgebit en de mond gecontroleerd. Zo worden drukplekken of pijn op tijd ontdekt en opgelost. Zo kunnen ernstige problemen worden voorkomen.
Naast de periodieke controle is de dagelijkse verzorging van het kunstgebit heel belangrijk. Ook daarin begeleiden de tandartsen en assistentes van Mondzorg Brabant je op de beste manier. Wij geven informatie en adviezen.

Mondzorg Brabant: dé kunstgebit specialist

Naast het aanmeten en plaatsen van een kunstgebit in Zevenhuizen zijn de tandartsen van Mondzorg Brabant ook gespecialiseerd in het maken van andere gebitsprotheses zoals: implantaten, facings, kroon- en brugwerk en klikgebitten. Wil je meer informatie over het aanmeten van een kunstgebit of andere gebitsprothese? Neem contact op met onze assistentes voor een afspraak.

Mondzorg Brabant

21