Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.

Tandarts Breda

Tandarts Breda

Bij tandartsenpraktijk Mondzorg Brabant in Breda vindt u alle tandheelkundige specialismen onder één dak: van de ‘gewone’ tandarts waar men terecht kan voor algemene tandheelkundige behandelingen tot de mondhygiënist die gespecialiseerd is in gebitsreinigingen, tanden bleken en cariës behandelingen. Kortom: wij zijn hét adres in Breda waar u naartoe komt voor algemene- en esthetische tandheelkundige zorg.

Maak direct online een afspraak met onze tandartsenpraktijk in Breda of neem telefonisch contact op via 076 – 78 155 50 om met één van onze medewerkers uw afspraak in te plannen.

Nog op zoek naar een tandarts in Breda? Schrijf u dan hier snel in!

Alle tandheelkundige zorg op 1 adres

Als allround tandarts in Breda kunt u voor praktisch alle denkbare tandheelkundige zorg bij ons terecht. Onze professionals zijn onder meer gespecialiseerd in:

  • Algemene tandheelkundige zorg (periodieke controle, gaatjes vullen, wortelkanaalbehandeling, etc.)
  • Esthetische tandheelkundige zorg (tandkleurige vullingen, facings, inlays, etc.)
  • Orthodontie (het rechtzetten van de tanden)
  • Mondhygiëne (gebitsreiniging, tanden bleken, tandsteen en tandplak verwijderen, etc.)
  • Gebitsprotheses (aanmeten en plaatsen, rebasen, reparatie, vernieuwing, etc.)

Omdat wij alle tandheelkundige zorg aanbieden op één adres kunnen we vrijwel altijd de tandheelkundige zorg bieden die u nodig heeft. Niet langer hoeft u voor een bepaald specialisme in de tandheelkunde naar een andere tandarts in Breda. Wel zo fijn natuurlijk!

Ook spoedhulp en in de avonduren

Zes dagen per week staan onze tandartsen en andere specialisten voor u klaar om u te helpen met tandheelkundige zorg. Ook in de avonduren als dat voor u beter uit komt. Wanneer u een afspraak bij ons maakt kunt u zelf aangeven wanneer de afspraak voor u het beste uitkomt.

Soms heeft u met spoed tandheelkundige zorg nodig. Als uw gebit bijvoorbeeld bij een ongeluk (ernstig) beschadigd is geraakt of als u na een behandeling last heeft (en blijft houden) van ernstige nabloedingen. In dat geval kunt u ook bij ons terecht als spoed tandarts in Breda, zelfs als u nog niet bij ons bent ingeschreven.

Heeft u met spoed een tandarts in Breda nodig? Bel ons dan direct op 076 – 78 511 50!

Nog geen tandarts in Breda?

Bent u onlangs verhuisd naar Breda? Of niet tevreden over uw huidige tandarts? Schrijf u dan snel in bij Mondzorg Brabant! Wij verwelkomen u graag in onze allround tandartsenpraktijk in Breda. Kom snel langs in onze praktijk aan het Dr. Struyckenplein 67-68 of bel ons op 076 – 78 611 50. Inschrijven kan bij Mondzorg Brabant uiteraard ook online door het formulier in te vullen op de inschrijf-pagina.

Mondzorg Brabant, dé mondspecialist van Breda!

21