Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.

Tandarts Oosterhout

Tandarts Oosterhout

Mondzorg Brabant: de tandarts van Oosterhout

Een mooie glimlach en een zelfverzekerde uitstraling zijn heel belangrijk. Daarom is een goede tandarts van groot belang. Je mond als spiegel van je gezondheid. Daarom adviseren wij onze cliënten om minimaal 2 x per dag hun tanden te poetsen en om 2 x per jaar een bezoek te brengen aan de tandarts in Oosterhout voor de periodieke controle. Tijdens de periodieke controle zorgen wij ervoor dat je tanden goed worden nagekeken en problemen worden verholpen of voorkomen.

Goede mondverzorging

Op de juiste manier voor je tanden en kiezen zorgen is heel belangrijk. Het zorgt ervoor dat je tandvlees, kiezen en tanden gezond blijven. Tandarts Oosterhout helpt je hier graag bij. Wij kunnen je helpen bij het tandenpoetsen en adviezen geven over de verzorging van gebitsprotheses. Want naast de periodieke controles kunnen wij ook kunstgebitten, klikgebitten en brug- en kroonwerk aanmeten.

Gebitsprotheses bij tandarts Oosterhout

Het aanmeten van een gebitsprothese moet heel precies gebeuren. Daar hebben we bij Mondzorg Brabant heel veel ervaring mee. Wij verzorgen brug- en kroonwerk of kunst- en klikgebitten van top kwaliteit. Daarnaast plaatsen wij ook facings, wanneer er kleine beschadigingen aan je tanden zijn ontstaan of wanneer deze een lelijke gele kleur hebben. Facings kunnen op een gemakkelijke manier je probleem oplossen.

De beste mondzorg

Mondzorg Brabant biedt je alle vormen van mondzorg. Naast het maken van gebitsprotheses en de periodieke controle, verzorgen we verschillende mondhygiëne behandelingen en zenuwbehandelingen. Maar ook het aanmeten van anti-snurkoplossingen behoort tot onze expertise. Als tandarts van Oosterhout helpen wij je bij het oplossen van diverse mondproblemen.

Afspraak maken

Wil jij weten wat Mondzorg Brabant voor jou kan betekenen? Wil je graag een gebitsprothese of facings, het kan allemaal. Neem contact op met onze assistentes. Zij hebben een antwoord op iedere vraag en helpen je graag verder.

Mondzorg Brabant

21