Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.

Tandarts Tilburg

Tandarts Tilburg

Mondzorg Brabant

Je verzorgt je tanden goed, poetst 2x per dag je tanden en flost dagelijks. Maar daarnaast is het ook belangrijk om 2x per jaar langs te gaan bij de tandarts voor een periodieke controle. Als tandarts in Tilburg is Mondzorg Brabant heel actief om mensen de beste mondzorg te bieden. Onze tandartsen helpen je bij verschillende problemen zoals: kiespijn, tanduitval en gaatjes. Maar ook voor specialistische behandelingen zoals zenuwbehandelingen, mondhygiëne en gebitsprotheses staan wij voor je klaar.

De beste mondzorg

Met goede voorlichting en hulp proberen wij als tandarts in Tilburg tandproblemen te voorkomen. De juiste manier van poetsen, flossen en goede periodieke controle zorgen ervoor dat problemen worden voorkomen of opgelost. Wij bieden diverse mondhygiëne en zenuwbehandelingen die ervoor zorgen dat je tanden en kiezen in top conditie blijven.

Tandproblemen bij kinderen voorkomen

Eigenlijk begint goede mondzorg al bij de eerste tandjes. Het is heel belangrijk om gelijk te starten met het poetsen van de tanden van je kind. Een bezoek aan de tandarts in Tilburg kan heel spannend zijn, neem je kind daarom vanaf 2 jaar mee met de periodieke controle. Op die manier went je kind langzaam aan de bezoekjes aan de tandarts en zal het minder snel angst ontwikkelen. Mocht je kind heel bang zijn, dan houden wij daar bij Mondzorg Brabant rekening mee, we zullen er samen voor zorgen dat je kind een bezoek minder eng gaat vinden door alles duidelijk uit te leggen en te laten zien.

Gebitsprotheses bij de tandarts in Tilburg

Bent u gevallen en heeft u een tand gebroken of zijn er meerdere kiezen uitgevallen? Ook dan staan we als tandarts in Tilburg voor je klaar. Wij hebben verschillende mogelijkheden zoals: implantaten, een klikgebit of volledig kunstgebit waarmee we dit soort problemen kunnen oplossen. Zijn er geen kiezen gebroken, maar is er een stukje van je tand af of zijn deze zo geel dat je niet meer durft te lachen, dan zijn facings een goede oplossing. Al deze gebitsprotheses worden met grote zorg door ons aangemeten en geplaatst.

Maak een afspraak

Wil je weten wat Mondzorg Brabant als dé tandarts van Tilburg voor je kan betekenen? Neem contact op met een van onze assistentes. Zij helpen je met alle vragen en maken een afspraak wanneer het jou het beste uitkomt.

Mondzorg Brabant

21